Hinnasto

Tuote Hinta
Huollon tuntihinta
Korjaus tuntihinta
Hitechkorjaus
Hitechsähkökorjaus
88€
88€
96€
96€
Nelipyöräsuuntaus
90€
nelipyöräsuuntaus yli 1h veloitetaan 88€/h
Renkaiden vaihto + kevyt pesu
Renkaiden vaihto pakettiauto / SUV + kevytpesu
30€
40€
Sijaisauto
25 € / pv (sis. 100km)

Palvelut

Sijaisauto

Sijaisauto on helppo ja edullinen vaihtoehto liikkumiseen, kun oma autosi on huollossa. Useimmilta Autoasi-korjaamoilta voit vuokrata edullisesti sijaisauton oman autosi huollon tai korjauksen ajaksi. Mainitse asiasta huolto- tai korjausvarauksen yhteydessä, niin korjaamo järjestää sijaisauton valmiiksi odottamaan sinua. Voit varmistaa sijaisauton saatavuuden ottamalla meihin yhteyttä.

Autoasi Rahoitus

Kun haluat tasapainottaa kukkarosi kuormahuippuja voit hyödyntää uutta Autoasi Rahoitus -palvelua

  • Valitse lasku – kun haluat maksaa ostoksesi kerralla. Saat laskun kotiin postitse, jossa on 30 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluat, voit vielä eräpäivään mennessä ottaa käyttöösi osamaksun, toimimalla laskun ohjeiden mukaisesti.
  • Valitse osamaksu – kun haluat maksaa joustavammin. Valitse itse maksettava kuukausierä tarjolla olevista vaihtoehdoista. Saat kerran kuukaudessa laskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti.

Palvelu on käytössä kaikilla yli 18 vuotiailla ja voit hyödyntää sitä myös autosi tarvikehankintoihin. Saat palvelun käyttöösi kätevästi korjaamokäynnin yhteydessä. Korjaamo tekee rahoitushakemuksen verkossa rahoituslaitokselle asiakkaan antamilla tiedoilla. Vastauksen saa useimmiten odottaessa, joten rahoitushakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa.